Kemenler İlkokulu

Vizyon: Eğitim teknolojisi standartlarını yakalamış, aklın ve bilimin önderliğinde, çevresi için ışık olan bir kurum olmak istiyoruz.

Misyon: Kemenler İlkokulu olarak, her türlü teknolojik imkânlarla donatılmış eğitim öğretim ortamında; düşünen, sorumluluk sahibi, öz güveni yüksek, bilgiye ulaşma yöntemlerini kavramış, aklı ve bilimi rehber edinen, analiz ve sentez yapma yeteneğine sahip, değişmeyen tek olgunun değişim olduğuna inanan ve bu doğrultuda değişime ayak uyduran, kendini, ailesini, vatanını, milletini, bayrağını seven ve koruyan asil evlatlar yetiştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0232 537 4647

WEB - https://kemenlerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KEMENLER MAH. KEMENLER KÜME EVLERİ NO: 74 ÖDEMİŞ / İZMİR

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Köyümüz İzmir Ödemiş ilçesine bağlıdır. Ödemiş´e 24 km, Bademli´ye 3 km uzaklıktadır. Köyde 1 adet birleştirilmiş sınıflı ilkokul bulunmakta olup; lojman, sağlık ocağı yoktur.

Adres - KEMENLER MAH. KEMENLER KÜME EVLERİ NO: 74 ÖDEMİŞ / İZMİR

Ulaşım Okula ulaşım kendi özel aracımızla sağlanmaktadır. Köye kadar ulaşan servis, minibüs vs. yoktur. Bademli dolmuşları ile köye 1 km uzaklıktaki Üçcevizler Mevkii´ne kadar gelinebilir. Buradan yürüyerek köye ve okula ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 24 km